ESPA Banner
Ιστορία εταιρείας
01
1983
Μπαίνουν οι ρίζες για το ξεκίνημα μιας πετυχημένης πορείας στον χώρο του φαρμάκου. Το όνομα Mediplants -ένα «πάντρεμα» των λέξεων Medicinal Plants- περιγράφει την αρχική ιδέα: την καλλιέργεια, τυποποίηση και επεξεργασία φυτών με φαρμακευτικές ιδιότητες (π.χ. Για παρασκευή βαμμάτων, ελαίων, κ.ά.). Πρώτο βήμα, η συλλογή και πώληση φαρμακευτικών φυτών (όπως χαμομήλι ή φασκόμηλο) σε συμφωνία με καλλιεργητές.
Ιστορία εταιρείας
01
1984
Τα πρώτα «γενέθλια» της Mediplants συνοδεύονται και από ένα γεγονός που συνδέεται με ένα από τα πιο εμβληματικά προϊόντας της. Είναι η χρονιά που τυποποιείται το πρώτο της προϊόν, το γαρυφαλέλαιο -το οποίο κυκλοφορεί σταθερά από τότε μέχρι και σήμερα.
Ιστορία εταιρείας
01
1992
Πριν συμπληρωθεί μία δεκαετία λειτουργίας, είναι πλέον αντιληπτό ότι οι ανάγκες της αγοράς τις οποίες καλείται να καλύψει -ποσοτικά αλλά και ποιοτικά- η Mediplants, γίνονται διαρκώς μεγαλύτερες. Έτσι λοιπόν κρίνεται αναγκαία η μεταφορά σε νέες, μεγαλύτερες και ακόμα πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις.
Ιστορία εταιρείας
01
1993
Τη χρονιά αυτή τη σηματοδοτεί η έναρξη παραγωγής φαρμακευτικών προϊόντων. Μια διαδικασία που αποφασίστηκε μετά από πολλή σκέψη και μελέτη, με δεδομένο πως η σύνδεση των ωφελειών των φαρμακευτικών φυτών με το σήμερα και τις ανάγκες του, ξεπερνούν κατά πολύ την απλή ταύτιση με την κλασική, παραδοσιακή συνταγή.
Ιστορία της εταιρείας
01
2003
H Mediplants κυκλοφορεί στην αγορά το «Οινόπνευμα Φαρμακευτικό» ως Μη Συνταγογραφούμενο Φάρμακο (ΜΗ.ΣΥ.ΦΑ.). Ένα προϊόν με πληθώρα χρήσεων -τόσο στην καθημερινότητα όλων μας όσο και στην ιατρική πρακτική- για το οποίο η υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία δεν είναι απλά κριτήριο, αλλά προαπαιτούμενο επιλογής του.
Ιστορία της εταιρείας
01
2010
Η πιστοποίηση GMP της Mediplants από τον ΕΟΦ είναι μια ακόμα αναγνώριση της συνέπειας της εταιρείας, τόσο σε ό,τι αφορά την προσπάθεια για το καλύτερο όσο και για τ’ αποτελέσματά της. Το σύστημα GMP (Good Manufacturing Practice) διασφαλίζει αυτή τη συνέπεια με βάση αυστηρά ποιοτικά standard.
Νέα Γενιά

Όραμα

Να συνεχίσουμε να συνεισφέρουμε στην υγεία και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής του σύγχρονου ανθρώπου, διατηρώντας τη σύνδεση της εταιρείας με τη φύση αναπτύσσοντας και παράγοντας νέα φαρμακευτικά και παραφαρμακευτικά προϊόντα.

Εξέλιξη

Δεσμευόμαστε για τη συνεχής αναβάθμιση των εγκαταστάσεων, η τεχνολογιών αιχμής καθώς και τη συνεργασία με αξιόλογους και καταρτισμένους επιστήμονες. Οι επιλογές μας είναι υπεύθυνες για την ανάπτυξη νέων προϊόντων καθώς και την αναβάθμιση όσων κυκλοφορούν.

Αρχές

Τα προϊόντα παράγονται σύμφωνα με τις ισχύουσες αρχές της ορθής παρασκευαστικής πρακτικής (GMP) χρησιμοποιώντας πρώτες ύλες φαρμακευτικού βαθμού καθαρότητας.
Με μάτια στο μέλλον

Με μάτια στο μέλλον

Η εταιρεία λειτουργεί με προσήλωση στο εργαστήριο του φαρμακείου για την παραγωγή δομικών, απαραίτητων σκευασμάτων φαρμακοποιίας. Ανοίγουμε νέους δρόμους και ενισχύουμε τον ρόλο του φαρμακοποιού ως αρμόδιο επαγγελματία για την εξυπηρέτηση γενικών και ειδικών περιστατικών.
Image
Image
Η Mediplants είναι μια φαρμακευτική εταιρεία που παράγει και εμπορεύεται φάρμακα και φαρμακευτικά σκευάσματα με πιστοποίηση πλήρους GMP από το Υπουργείο Υγείας, με αυστηρούς ελέγχους κατά τα διεθνή πρότυπα.
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
Εταιρική κοινωνική ευθύνη

Περιβάλλον

Η Mediplants ​​ακολουθεί τις ισχύουσες εθνικές περιβαλλοντικές νομοθετικές απαιτήσεις για την προστασία του περιβάλλοντος και προσπαθεί για την ελαχιστοποίηση και την ασφαλή διάθεσή όλων των παραγόμενων αποβλήτων από τους χώρους παραγωγής. Καθένας από εμάς λειτουργεί με βάση τη μείωση οποιασδήποτε αρνητικής επίπτωσης στο περιβάλλον.